8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDăncilă, după ce Dragnea a amenințat-o cu o analiză a activității după alegeri: ''Nu îmi este teamă''

Dăncilă, după ce Dragnea a amenințat-o cu o analiză a activității după alegeri: ”Nu îmi este teamă”

Premierul Viorica Dăncilă a spus miercuri, la Bacău, că nu se teme că va fi schimbată din funcţie, declarația venind după ce, marți, Liviu Dragnea a amenințat-o voalat cu o eventuală ”evaluare” după alegerile europarlamentare, scrie Hotnews.

”Nu îmi este teamă. Întotdeauna când te duci pe o funcţie ştii că va veni şi ziua în care pleci, dar în momentul în care pleci, trebuie să ai certitudinea că ai făcut ceea ce trebuie. Este normal ca partidul să monitorizeze ceea ce face Guvernul pentru că suntem un guvern politic. Avem susţinerea partidului, a preşedintelui, şi este normal să fim monitorizaţi”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dragnea a declarat marți că, până acum, Dăncilă a fost un premier bun, iar o discuție va avea loc după alegerile pentru Parlamentul European, transmițându-i însă sfatul de a nu uita pentru ce a fost numită în funcție.

”Până acum, da (a fost un premier bun- n.red) . (…) O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a declarat liderul PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS