6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBilete low-cost la trenul "Prietenia", Bucureşti - Chişinău

Bilete low-cost la trenul „Prietenia”, Bucureşti – Chişinău

CFR Călători a anunţat că, începând din această săptămână, în Gara Chișinău este operațional sistemul electronic al CFR Călători pentru vânzarea legitimațiilor de călătorie internațională. Deschiderea  vânzăriilor internaționale utilizând sistemul electronic al CFR Călători s-a realizat în baza unui contract de acreditare încheiat între  ÎS “Calea Ferată din Moldova” /CFM și CFR Călători, astfel se facilitează călătorilor din Republica Moldova cumpărarea de legitimații de călătorie în trafic internațional pentru destinații  europene, inclusiv pentru destinațiile către România.
Cei care călătoresc cu trenul internațional 105/106 – “Prietenia” pot beneficia de bilete de tip low-cost pentru Bucureşti–Chişinău și retur, prin oferta tarifară  “SMART-Prietenia”, la un preţ de 19 euro. Acestea pot fi cumpărate și online, direct de pe site-ul https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro/booking/search, iar călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR, fie prin livrarea prin curier.

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii trebuie să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS