Radu Mazăre va fi dus, astăzi, la ora 14:30, la instanța supremă, după prima noapte petrecută la Penitenciarul Rahova, pentru a i se confirma mandatul de arestare în dosarul Polaris. În acest dosar, Mazăre a fost condamnat în primă instanţă la 9 ani şi 10 luni de închisoare.
Radu Mazăre a fost plasat, în acest dosar, sub control judiciar, însă acesta a încălcat condiţiile şi a plecat în Madagascar, fiind emis mandat de arestare pe numele său. Potrivit procedurii, inculpatul trebuie prezentat în faţa instanţei pentru confirmarea mandatului.
În cătușe și sub escortă, Radu Mazăre a fost adus aseară în România. Aventura exotică începută în 2017, când fostul primar al Constanței a fugit în Madagascar, s-a încheiat în spatele porților de la Penitenciarul Rahova.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.