6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO doctoriță se plânge că nu a fost lăsată să ajungă acasă cu mașina din cauza mitingului PSD de la Târgoviște: După o gardă de 24 de ore, mi-am făcut înviorarea mergând pe jos 2 kilometri

O doctoriță se plânge că nu a fost lăsată să ajungă acasă cu mașina din cauza mitingului PSD de la Târgoviște: După o gardă de 24 de ore, mi-am făcut înviorarea mergând pe jos 2 kilometri

O doctoriță se plânge că nu a fost lăsată să ajungă acasă cu mașina din cauza mitingului PSD, care a dus la închiderea circulației pe mai multe străzi din Târgoviște. Ea susține că terminase o gardă de 24 de ore la spitalul din Titu și că a mers pe jos doi kilometri, potrivit hotnews.
„Sunt plină de furie. Am trăit un abuz de putere specific țării unui PSD fără limite. ‘Restrictiile’ de circulație prevăzute în anunturile oficiale s-au transformat în ‘interdicții’ de intrare în oraș înaintea orei anunțate oficial. La ora 9.55 mi s-a interzis să vin la domiciliu cu mașina, deși am cerut permisiunea mai multor agenți, fiind după o gardă de 24 de ore la UPU Titu. Nu mi s-a permis nici pe Calea București, nici pe Gimnaziului, nici pe Aleea Sinaia la podul Mihai Bravu, deși circulau mașini din sens invers, iar restricțiile au fost anunțate de la ora 10, Aleea Sinaia nefiind menționată”, a scris pe Facebook doctorița, al cărei mesaj a fost distribuit de Vlad Voiculescu.
Ea spune că, în aceste condiții, a mers pe jos doi kilometri pentru a ajunge acasă.
„Așa că mi-am făcut înviorarea certându-mă cu domnii cu caschetă, care dovesc, o dată în plus, exces de zel și lipsă de empatie, și mergând pe jos 2 kilometri, că doar eram odihnită după vreo 70 de pacienți consultați în cele 24 de ore de urgențe. Oare dacă spuneam că intru în gardă ar fi înțeles? Aș vrea să știu dacă legile din România prevăd această interdicție de a mă întoarce la domiciliu cu mașina, dacă este legal să mi se limiteze accesul spre domiciliu. Aștept răspunsuri”, adaugă medicul.
După o zi de la mitingul PSD de la Târgoviște apar noi imagini care arată că polițiștii nu le-au permis oamenilor să intre în oraș dacă nu mergeau la evenimentul organizat de social-democrați. Mai mult, oamenilor li s-a cerut să spună ”parola” pentru a li se da voie să înainteze spre oraș. 14 străzi au fost închise traficului, duminică, în Târgoviște, între orele 10.00 și 16.00, în contextul mitingului electoral al PSD, iar unele persoane s-au plâns că au fost închise artere care nu au fost anunțate și că circulația rutieră ar fi fost blocată înainte de ora 10.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS