17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis, despre protestatarii ridicați de jandarmi la Topoloveni: Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat!

Iohannis, despre protestatarii ridicați de jandarmi la Topoloveni: Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat!

Preşedintele României, Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la sosirea la mitingul PNL, referindu-se la incidentele care au avut loc la Topoloveni, că este „revoltător” ca în anul 2019, oameni care sunt nemulţumiţi de un politician să fie luaţi de jandarmi, transmite Agerpres.
„Este revoltător ca în anul 2019, oameni care pur şi simplu sunt nemulţumiţi de un politician, să fie luaţi de jandarmi. Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat! Aşa ne-au arătat imaginile de la Topoloveni. Nişte oameni nemulţumiţi, pe bună dreptate, de Dragnea, s-au dus pur şi simplu să protesteze paşnic şi au fost luaţi de jandarmi”, a spus şeful statului.
În opinia sa, acest lucru este „incredibil şi inimaginabil”. I
În acest context, preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot pe 26 mai. „Iată un argument puternic pentru a merge la vot, pentru a da un răspuns acestui guvern şi acestei guvernări eşuate”, a afirmat şeful statului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS