Un bărbat de 38 de ani, condamnat la 4 ani și 10 luni pentru tulburarea liniștii publice, se ascundea, pentru a nu fi dus la închisoare, într-o groapă acoperită cu scânduri și gunoi, în orașul Buhuși, județul Bacău, acesta fiind prins, sâmbătă, de polițiști, relatează Mediafax.

În urma unei descinderi a polițiștilor în cartierul Orbic din oraşul Buhuşi, bărbatul în vârstă de 38 de ani, condamnat la 4 ani și 10 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, care se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea, a fost prins.

Acesta se afla ascuns într-o groapă acoperită cu scânduri şi gunoi.

Judecătoria Buhuşi a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care a fost condamnat la 4 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.