17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSimona Halep va juca după ora 13.30 împotriva Marketei Vondrouşova

Simona Halep va juca după ora 13.30 împotriva Marketei Vondrouşova

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) o întâlnește, astăzi, după ora 13.30, în turul secund de la Roma, pe cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA). .
Simona Halep și Marketa Vondrousova vor juca în al doilea meci al zilei de pe arena „Pietrangeli”, după meciul dintre britanica Johanna Konta (42 WTA) și americanca Sloane Stephens (8 WTA).
Tot pe „Pietrangeli” va avea loc și duelul dintre Mihaela Buzărnescu (29 WTA) și Julia Goerges (18 WTA). Partida e ultima a zilei de miercuri.
Aparținând noului val din WTA, Marketa are lovituri plate și multă forță, însă știe să și varieze jocul. Prima întâlnire și singura de până acum dintre Halep și Vondrousova a avut loc la Miami anul acesta. Tânără jucătoare de mână stângă din Cehia s-a impus atunci cu 6-2, 3-6, 6-2. Acum însă, pe zgură, unde este teritoriul româncei, lucrurile vor sta diferit.

Turneul de la Roma rămâne unul special în cariera Simonei. Aici, în 2013, ea a reuşit să ajungă pentru prima dată în semifinalele unui turneu major și de la acele meciuri a început să creadă că se poate lupta cu numele mari din tenisul mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS