Acasă Actualitate Simona Halep va juca după ora 13.30 împotriva Marketei Vondrouşova

Simona Halep va juca după ora 13.30 împotriva Marketei Vondrouşova

-

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) o întâlnește, astăzi, după ora 13.30, în turul secund de la Roma, pe cehoaica Marketa Vondrousova (19 ani, 44 WTA). .
Simona Halep și Marketa Vondrousova vor juca în al doilea meci al zilei de pe arena „Pietrangeli”, după meciul dintre britanica Johanna Konta (42 WTA) și americanca Sloane Stephens (8 WTA).
Tot pe „Pietrangeli” va avea loc și duelul dintre Mihaela Buzărnescu (29 WTA) și Julia Goerges (18 WTA). Partida e ultima a zilei de miercuri.
Aparținând noului val din WTA, Marketa are lovituri plate și multă forță, însă știe să și varieze jocul. Prima întâlnire și singura de până acum dintre Halep și Vondrousova a avut loc la Miami anul acesta. Tânără jucătoare de mână stângă din Cehia s-a impus atunci cu 6-2, 3-6, 6-2. Acum însă, pe zgură, unde este teritoriul româncei, lucrurile vor sta diferit.

Turneul de la Roma rămâne unul special în cariera Simonei. Aici, în 2013, ea a reuşit să ajungă pentru prima dată în semifinalele unui turneu major și de la acele meciuri a început să creadă că se poate lupta cu numele mari din tenisul mondial.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...

Confesiunile secretarului-general al PSD, Paul Stănescu

Noul secretar-general al PSD, Paul Stănescu, a vorbit, într-o conferință de presă susținută la Slatina, despre motivele rezultatului foarte slab la nivel...