10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMihai Constantinescu, în stare critică la spitalul Floreasca

Mihai Constantinescu, în stare critică la spitalul Floreasca

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, internat la Spitalul Floreasca din București, este foarte gravă, potrivit unor surse medicale.
Renumitul cântăreţ ar fi suferit, în spital, un al treilea stop cardio-respirator, urmat de o hemoragie severă şi mai multe complicaţii. Familia, dar si prietenii artistului, alaturi de cei care îi iubesc muzica, așteptă acum un miracol.
Surse medicale au declarat pentru Mediafax că starea de sănătate a interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu, deși este staţionară, este foarte gravă.
“Nici mai rău, nici mai bine ca ieri. Nu a făcut alte stopuri cardiace sau alte evenimente. Starea sa de sănătate e stabilă, nu s-a modificat nimic de aseară. E în stare stabilă, dar foarte gravă”, au precizat sursele citate, conform Mediafax.
Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca. Medicii au reușit să îl resusciteze și să îl stabilizeze, după ce artistul a intrat în comă, iar acum este intubat la secția de Terapie Intensivă.

Acum două luni, cântăreţul în vârstă de 73 de ani şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.
În martie, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.
În ultimii ani a întâmpinat mai multe probleme de sănătate. Artistul suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.
În 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS