17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUNIUNEA NAŢIONALĂ A PRACTICIENILOR ÎN INSOLVENŢĂ, LA 20 ANI

UNIUNEA NAŢIONALĂ A PRACTICIENILOR ÎN INSOLVENŢĂ, LA 20 ANI

 Vineri, 10 mai 2019, practicienii în insolvenţă s-au reunit la Palatul Regal – Sala Tronului, întru-un loc încărcat de profundă emoţie şi istorie, pentru a sărbători 20 de ANI de la înfiinţare şi reglementare ca profesie liberală. 
În deschiderea evenimentului, au luat cuvântul dl. Nic Bălan, Preşedintele Uniunii  Naţionale A Practicienilor În Insolvenţă  şi dl. Cătălin Andrei Dascăl, Preşedintele Uniunii  Naţionale A Practicienilor În Insolvenţă  – Filiala Bucureşti şi apoi invitaţii de onoare.
S-au trecut în revistă realizările şi obiectivele avute în vedere în decursul perioadei de 20 de ani.Obiectivele acestor 20 de ani sunt la fel de actuale şi în prezent şi se referă la: o legislaţie care să vină în ajutorul profesiei, reprezentarea corectă a practicianului în insolvenţă în spaţiul public, o bună conduită profesională a membrilor UNPIR, colaborarea cu membrii altor profesii liberale şi nu în ultimul rând, transparentizarea pieţei procedurilor de insolvenţă, pentru o mai bună înţelegere a fenomenului.
Fiecare dintre aceste obiective necesită o atenţie constantă, mai ales în condiţiile în care cifrele reprezentative pentru profesie au crescut puternic în aceste două decenii.
Ziua de 11 mai 2019 a fost marcată de Congresul Uniunii  Naţionale A Practicienilor În Insolvenţăcare s-a desfăşurat la Palatul Ştirbey, unde s-au discutat problemele de tehnică specifică  profesiei practicienilor în insolvenţă.
Evenimentul s-a încheiat prin propuneri de completare a Statutului privind organizarea şi exercitarea profesiei de practician în insolvenţă şi adoptarea unor hotărâri ale Congresului.
Domnul  Nic Bălan, Preşedintele Uniunii  Naţionale A Practicienilor În Insolvenţă,  a încheiat lucrările Congresului, urându-le tuturor practicienilor în insolvenţă eficienţă şi tenacitate în desfăşurarea în continuare a profesiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS