16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(GALERIE FOTO) Un mort şi şapte răniţi, după ce un un microbuz românesc a intrat în alte două maşini în Germania

(GALERIE FOTO) Un mort şi şapte răniţi, după ce un un microbuz românesc a intrat în alte două maşini în Germania

Un grav accident rutier s-a produs, ieri după amiază, pe şoseaua naţională B20, în Landau, în urma căruia o femeie a murit, iar alte şapte persoane au fost rănite, potrivit idowa.de. Un microbuz românesc, în care se aflau patru persoane, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent, frontal, de o Skoda Fabia, în care se aflau trei oameni. . Din impact, microbuzul a fost aruncat într-un BMW. O pasageră de 78 de ani din autoturismul Skoda a murit pe loc, iar ceilalţi trei ocupanţi de 56, 58 și 81 de ani, au fost răniți grav.
Trei români, şoferul de 56 de ani şi alţi doi bărbaţi, 20 şi 56 de ani, călătoreau într-un VW Caravelle şi, din cauze neelucidate încă, maşina lor a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de Skoda condusă de un bărbat în vârstă de 58 de ani. De asemenea, pasagerii români din microbuz au fost luaţi cu elicopterul de la locul accidentului, fiind grav răniţ.
Şoferul de 78 de ani al celei de-a treia maşini implicate, BMW-ul, a suferit şi el răni grave.
Persoanele grav rănite au fost transportate în spitale pentru îngrijiri medicale. Din cauza accidentului, şoseaua B20 a fost închisă timp de doar patru ore, iar traficul a trebuit să fie redirecţionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS