9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtmosferă incendiară la concertul We Love Retro, de la Craiova

Atmosferă incendiară la concertul We Love Retro, de la Craiova

Circa 2.000 de craioveni s-au aflat, sâmbătă seară, sa asculte muzica anilor ’90, la Sala Polivalentă, unde a avut loc concertul We Love Retro 2019, aflat la prima ediție la Craiova, producția fiind una marca Spotlights.

Renumite trupe care se ascultau în discoteci în anii’ 90 au urcat pe scena amplasata în Sala Polivalentă, craiovenii prezenți putând să stea la câțiva metri de idolii lor din prima tinerețe: No Mercy, Rednex, Mr. President, Captain Hollywood Project, cu melodii consacrate, care se fredonează și acum.
În debutul concertului, atmosfera a fost „încălzită” de DJ Alex și MC Tom. A urmat No Mercy, care a încântat publicul cu piesele sale „Please don’t go!”, „Where do we go”, „My promise” și altele.
Sala s-a ridicat în picioare când pe scena au urcat suedezii de la Rednex, care au cantat de trei ori cunoscuta lor piesă „Cotton Eye Joe”. Publicul a dansat de fiecare dată.
Concertul We Love Retro a continuat cu unul dintre cele mai mari grupuri eurodance ale anilor ’90, Mr. President. Publicul a fost încântat la interpretarea piesei „Coco Jumbo”. Mr. President a reușit sa tina publicul antrenat minute în șir.
După miezul nopții au performant pe scena de la Sala Polivalenta artiștii de la Captain Hollywood Project, care au prestat un show incendiar sâmbătă noaptea. Spectatorii au dansat în continuu, iar membrii formației au dat mana cu cei aflați în imediata apropiere a scenei.
Concertul s-a încheiat înspre dimineață, ultimul în program fiind Brooklyn Bounce DJ.
Sonorizarea la concertul We Love Retro a fost mult mai bună decât la alte concerte organizate la Sala Polivalenta, iar MC-ul care a urcat pe scena a întrebat publicul ce trupe ar vrea sa fie aduse la Craiova, la o noua ediție ce ar putea avea loc anul următor.
Sala nu a fost plină sâmbătă seara, iar prețul biletelor a fost cuprins între 75 și 140 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS