10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn om a murit într-un grav accident la Mihăești. Șoferul nu purta centura, s-a izbit de parbriz

Un om a murit într-un grav accident la Mihăești. Șoferul nu purta centura, s-a izbit de parbriz

Un om a murit într-un accident la Mihăești, sâmbătă. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, conducea un autoturism mergând pe DN 73, spre Câmpulung. La Mihăeşti, conducătorul auto a pierdut controlul volanului. Autoturismul a părăsit şoseaua, a ajuns în şanţ şi a izbit violent un cap de pod din beton.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă şi a lovit cu capul parbrizul. Când a sosit echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş cel de la volan era în stop-cardio-respirator. Nu a putut fi readus la viaţă în ciuda manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc nenorocirea. Şoferul era singur în maşină. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Este vorba de un directorul unei importante clinici dentare din Capitală, una dintre primele de elită din Bucureşti. În trecut, acesta a fost directorul unei firme de asigurări.(sursa:realitatea.net)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS