Acasă Actualitate Un om a murit într-un grav accident la Mihăești. Șoferul nu purta...

Un om a murit într-un grav accident la Mihăești. Șoferul nu purta centura, s-a izbit de parbriz

Un om a murit într-un accident la Mihăești, sâmbătă. Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, conducea un autoturism mergând pe DN 73, spre Câmpulung. La Mihăeşti, conducătorul auto a pierdut controlul volanului. Autoturismul a părăsit şoseaua, a ajuns în şanţ şi a izbit violent un cap de pod din beton.

Conducătorul auto nu purta centura de siguranţă şi a lovit cu capul parbrizul. Când a sosit echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş cel de la volan era în stop-cardio-respirator. Nu a putut fi readus la viaţă în ciuda manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc nenorocirea. Şoferul era singur în maşină. Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Este vorba de un directorul unei importante clinici dentare din Capitală, una dintre primele de elită din Bucureşti. În trecut, acesta a fost directorul unei firme de asigurări.(sursa:realitatea.net)

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version