Seagouls fly over the rough sea in Monterosso al Mare, village in the Liguria region, on October 29, 2018 - Ahead of bad weather with wind gusts up to 100 km/h on the coast and 150 km/h in the mountains, and a total of precipitation in a few days equivalent to the rainfall of several months, Italy was on the red alert in the northern regions and orange over a good part of the rest of the peninsula. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Un român a dispărut în apele canalului dintre Mincio și Pozzolo din nordul Italiei, după ce el și patru concetățenii ai săi au ajuns cu maşina în apă în timpul. Bărbaţii erau la pescuit şi au adormit în maşină, fără să tragă frâna de mână, potrivit www.thelocal.it. În timpul frutunii care s-a ivit ieri, maşina a ajuns în canal. Serviciile de urgență lansat la apă mai multe bărci, pentru salvarea celor cinci pescari. Din păcate unul dintre ei nu a fost găsit încă.
Pompierii spun că au fost solicitaţi, duminică, la peste 200 de intervenţii, pentru incidente legate de furtună, adăugând că zonele cele mai afectate au fost regiunile nordice Verona, Veneția și Vicenza.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.