13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnca Alexandrescu, înlocuită din funcţia de consilier onorific al premierului

Anca Alexandrescu, înlocuită din funcţia de consilier onorific al premierului

Anca Alexandrescu a fost înlocuită din funcţia de consilier onorific al premierului Viorica Dănncilă, au declarat surse politice pentru Mediafax. Sursele citate spun că decizia a fost luată vineri, fără a menţiona însă care a fost principalul motiv care a stat la baza schimbării.
Anca Alexandrescu, o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, a fost numită, în februarie 2018, de Viorica Dancilă în postul de consilier onorific.

Anca Alexandrescu este fiica jurnalistului de formație comunistă Horia Alexandrescu. Ea a fost singurul jurnalist pe care Năstase a reușit să-i racoleze dintre reporterii acreditați la PDSR (actualul PSD), trecut din postura de jurnalistă de politică internă la cotidianul Ziua direct în cea de consilieră a președintelui executiv de atunci Adrian Năstase, înainte ca acesta să devină premier. Anca Alexandrescu a fost și soția lui Dan Andronic si fina de cununie a jurnalistului Radu Tudor de la Antena3. Ea a condus departamentele de comunicare in timpul guvernelor Adrian Nastase si Victor Ponta si l-a consiliat pe fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu. A ocupat si pozitia de director de comunicare al grupului KazMunayGas, compania kazaha care a preluat datoriile Rompetrol de la Dinu Patriciu si pe bunurile careia DIICOT a pus sechestru. Din august trecut s-a ocupat de comunicarea lui Liviu Dragnea, in spatele căruia poate fi văzută permanent la declarațiile făcute de el la parlament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS