10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRăzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte să fie descoperit. Noi date despre moartea cumplită a vedetei

Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte să fie descoperit. Noi date despre moartea cumplită a vedetei

Reprezentanţii Ambulanţei Constanţa au declarat, luni, că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă maşină, de localnicul care a dat alarma la 112, scrie Mediafax.

Reprezentanţii Ambulanţei Constanţa, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că au găsit trupul creatorului de modă în afara maşinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

Întrebaţi dacă decesul s-ar fi produs în timpul nopţii, sursele citate au spus că se va şti cu exactitate momentul morţii, după autopsie.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Primele cercetări arată că maşina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, a mai spus reprezentantul Poliţiei Constanţa.

Poliţiştii sunt la faţa locului şi fac verificări pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs evenimentul rutier in urma căruia Răzvan Ciobanu a murit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS