10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBlestemul apropiaţilor lui Emiliano Sala: După moartea tatălui, a murit şi cel mai bun prieten al fotbalistului. Avea doar 24 de ani

Blestemul apropiaţilor lui Emiliano Sala: După moartea tatălui, a murit şi cel mai bun prieten al fotbalistului. Avea doar 24 de ani

The Sun notează că la o zi după decesul lui Horacio Sala, tatăl lui Emiliano Sala, a murit şi cel mai un prieten al fostului fotbalist de la Nantes. Sebastian Rabellino (24 de ani, fotbalist la San Martin de Progreso, oraşul în care s-a născut Emiliano) a fost victima unui accident de maşină, potrivit Mediafax.

Vineri noapte, Horacio Sala a suferit un infarct şi a decedat, în Argentina, la aproximativ trei luni după tragedia în care a fost implicat fiul său. Informaţiile au fost confirmate de un politician local, care a stat de vorbă cu soţia lui Horacio Sala: „Anul 2019 nu se mai opreşte din veşti proaste în oraşul ăsta. La 5 dimineaţa, soţia lui m-a sunat şi era foarte supărată. Doctorii au fost acasă la el, dar era deja mort”, a declarat acesta, potrivit The Independent.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un avion la bordul căruia se afla Emiliano Sala (28 de ani), proaspăt transferat de la Nantes, la Cardiff, a dispărut de pe radar în zona Canalului Mânecii. Pe 8 februarie, autorităţile franceze au recuperat trupul argentinianului de pe epava avionului: „Era foarte fericit că va ajunge la un club mai mare, juca bine, iar apoi au venit veştile astea. Nu sunt cuvinte să descrie ceea ce simt”, au fost cuvintele lui Horacio Sala, fost şofer de TIR, după ce a aflat vestea legată de fiul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS