Acasă Actualitate Două românce au fost ucise de „primul criminal în serie” din Cipru....

Două românce au fost ucise de „primul criminal în serie” din Cipru. Bărbatul a fost prins

-

Un bărbat din Cipru a recunoscut că a ucis 7 femei și fete, presa locală numindu-l ”primul criminal în serie” al acestui stat.

Potrivit BBC News, două cadavre au fost găsite într-un puț de mină la începutul acestei luni, în timp ce al 3-lea corp a fost găsit joi. Principalul suspect este un ofițer militar greco-cipriot, care a recunoscut crimele comise.

În prezent, poliția caută victimele acestuia, conform declarațiilor făcute. Printre femeile ucise se află o femeie de origine indiană sau nepaleză, precum și o româncă împreună cu fiica ei, în vârstă de 8 ani.

De asemenea, a fost dată dispărută o altă fetiță de 6 ani, fiica unei alte victime ale acestui criminal.

Numele bărbatului nu a fost dat publicității. Poliția a emis un ordin de reținere a suspectului și a cerut ajutor internațional de la experți britanici.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.