Acasă Actualitate ALERTA se menţine. 140 de persoane căutate activ pentru atacurile teroriste din...

ALERTA se menţine. 140 de persoane căutate activ pentru atacurile teroriste din Sri Lanka. Bisericile şi moscheile, închise

-

Preşedintele din Sri Lanka, Maithripala Sirisena, a declarat vineri că poliţia caută 140 de persoane suspectate că ar avea legătură cu organizaţia teroristă Stat Islamic, care a revendicat atentatele teroriste de duminică, relatează site-ul agenţiei Reuters, potrivit Mediafax.

Oamenii din Sri Lanka au fost îndemnaţi să se roage acasă vineri şi să nu se apropie de biserici sau moschei, în contextul în care serviciile de informaţii au avertizat că alte atentate ar putea avea loc.

Ambasada Statelor Unite în Sri Lanka a îndemnat de asemenea să evite lăcaşurile de cult pe durata weekend-ului.

Iniţial, autorităţile au anunţat că cel puţin 359 persoane au murit în urma atacurilor teroriste care au vizat cinci hoteluri şi trei biserici din oraşele Colombo, Negombo şi Batticaloa. Ulteri

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.