23.9 C
Craiova
duminică, 20 octombrie, 2019
Acasă Actualitate O femeie din Uganda se luptă să își crească cei 38 de...

O femeie din Uganda se luptă să își crească cei 38 de copii, mai multe perechi de gemeni și cvadrupleți

-

O femeie din Uganda, forțată să se căsătorească la vârsta de 12 ani, a născut nu mai puțin de 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleți și cvadrupleți. La un an de la căsătorie a născut prima serie de gemeni, urmată de alte cinci perechi de gemeni, patru perechi de tripleți și cinci perechi de cvadrupleți, scrie Reuters.

Mariam Nabatanzi, în vârstă de 39 de ani, se luptă acum să își crească singură cei 38 de copii care au supraviețuit, după ce soțul ei a abandonat-o în urmă cu trei ani.
Abandonul tatălui vine la capătul unui lung șir de evenimente nefericite din viața femeii care trăiește, împreună cu copiii, în patru case prăpădite într-un sat la 50 de km de capitala Kampala.
La doar trei zile de la nașterea ei, Nabatanzi a fost părăsită de mama ei. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama vitregă i-a omorât cei cinci copii, punându-le otravă în mâncare. Nabantazi a scăpat doar pentru că se afla în vizită la o rudă.
”Aveam doar șapte ani atunci, mult prea mică pentru a înțelege măcar ce înseamnă moartea. Rudele mi-au povestit ce s-a întâmplat„, a spus femeia, pentru Reuters. A crescut cu dorința de a avea șase copii pentru a-și întregi astfel, cumva, familia pierdută.
Având în vedere experiența ei de viață, singura dorință a lui Nabatanzi este ca proprii ei copii să fie fericiți: ”Am început să îmi asum responsabilități la o vârstă fragedă. Cred că nu m-am bucurat de când m-am născut„.

ȘTIRI VIDEO GdS

Derbi spectaculos în Sala „Ion Constantinescu“, dar încheiat nedecis

Echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a încheiat la egalitate, scor 35-35, partida susţinută duminică, în Sala „Ion Constantinescu“, în compania...