6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVOT final în Parlament la codurile penale. Proiectele au fost adoptate şi merg la promulgare. Scandal la dezbateri: Opoziţia vrea să le atace la CCR

VOT final în Parlament la codurile penale. Proiectele au fost adoptate şi merg la promulgare. Scandal la dezbateri: Opoziţia vrea să le atace la CCR

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal şi celui de procedură penală. Procedura parlamentară a fost reluată după ce lui Tudorel Toader i s-a reproşat că nu iniţiază OUG pentru aceste modificări, scrie Mediafax.

La dezbaterea în plenul Camerei Deputaţilor asupra codurilor penale, PNL şi USR au anunţat că vor ataca la CCR proiectele de coduri penale. În schimb, Eugen Nicolicea a spus că persoane care habar nu au despre ce vorbesc şi care urlă de doi ani în Parlament vor să blocheze actele normative.

Totodată, deputaţii UDMR au anunţat că vor vota pentru adoptarea Codului penal şi Codului de procedură penală, chiar dacă anumite articole trebuiau modificate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS