Acasă Actualitate Viorica Dăncilă, întâlnire neprogramată cu Liviu Dragnea la Parlament. Posibilă discuţie despre...

Viorica Dăncilă, întâlnire neprogramată cu Liviu Dragnea la Parlament. Posibilă discuţie despre remaniere

-

Viorica Dăncilă are o întrevedere, la momentul transmiterii ştirii, cu Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice, pentru a discuta despre situaţia remanierii şi o posibilă restructurare guvernamentală. Ea avea programată participarea la un eveniment care figura pe agenda oficială a Executivului.

Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întâlnire neprogramată cu Liviu Dragnea la Parlament/ Posibilă discuţie despre remaniere

”Premierul a plecat să se întâlnească, la Parlament, cu Liviu Dragnea”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

Premierul Viorica Dăncilă avea programată, începând cu ora 17.30, participarea la evenimentul de lansare a două apeluri de proiecte cu impact social major, finanţate din fonduri europene, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi.

Dăncilă şi Dragnea discută despre situaţia remanierii guvernamentale, dar şi despre o posibilă restructurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.