14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTraficul rutier se închide pentru aproximativ o oră și jumătate la P.T.F. Ruse pe sensul de ieșire din țară către Bulgaria

Traficul rutier se închide pentru aproximativ o oră și jumătate la P.T.F. Ruse pe sensul de ieșire din țară către Bulgaria

Autorităţile bulgare vor efectua, astăzi, activități de punere în funcțiune a unui noi punct de control la frontieră, ceea ce necesită închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu ora 11:00.
Astfel, CNAIR împreună cu Poliția de frontieră au luat măsura întreruperii traficului rutier începând cu ora 10:30 pe sensul de ieșire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.
Participanții la trafic trebuie să manifeste înțelegere față de situația creată și îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricției, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS