Acasă Actualitate Traficul rutier se închide pentru aproximativ o oră și jumătate la P.T.F....

Traficul rutier se închide pentru aproximativ o oră și jumătate la P.T.F. Ruse pe sensul de ieșire din țară către Bulgaria

-

Autorităţile bulgare vor efectua, astăzi, activități de punere în funcțiune a unui noi punct de control la frontieră, ceea ce necesită închiderea traficului rutier pentru toate categoriile de autovehicule pe sensul de intrare în Republica Bulgaria pentru aproximativ o oră, începând cu ora 11:00.
Astfel, CNAIR împreună cu Poliția de frontieră au luat măsura întreruperii traficului rutier începând cu ora 10:30 pe sensul de ieșire din România, în zona unde se încasează tariful de trecere a podului Giurgiu – Ruse.
Participanții la trafic trebuie să manifeste înțelegere față de situația creată și îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricției, traficul să fie fluidizat cât mai rapid.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Dialogurile roiesc în jurul banilor pe tot parcursul zilei. Vă vin bani, cadouri sau favoruri, fie din segmentul profesional, fie cineva...