21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevi internaţi în spital cu halucinaţii, după ce o colegă a venit la şcoală cu prăjituri pline cu marijuana. Fata credea că o să fie „distractiv” să-şi vadă colegii drogaţi

Elevi internaţi în spital cu halucinaţii, după ce o colegă a venit la şcoală cu prăjituri pline cu marijuana. Fata credea că o să fie „distractiv” să-şi vadă colegii drogaţi

Şase elevi adolescenţi de la o şcoală din Londra au fost internaţi în spital cu halucinaţii puternice, după ce o colegă mai mare le-a oferit prăjituri cu marijuana, scrie Mediafax. Cazul a fost făcut public după ce profesorii au chemat poliţia şi ambulanţa.

Tânăra care a adus drogurile la şcoală se numără şi ea printre elevii internaţi. În spital, ea a declarat în faţa oamenilor legii că a gătit prăjiturile acasă şi a dorit să le împartă cu colegii mai mici în timpul prânzului, în speranţa că o să fie „distractiv” să-şi vadă colegii drogaţi.

„Prăjiturile erau pline de droguri, conţineau echivalentul a şase ţigări rulate pline de marijuana. Copiii halucinau puternic. Profesorii au realizat că ceva nu este bine şi i-au luat la întrebări pe elevi. Ei le-au spus că au mâncat prăjituri cu droguri. Un alt profesor a sunat la urgenţe şi o mulţime de ambulanţe şi maşini de poliţie au sosit la faţa locului. Din fericire, s-a intervenit la timp şi niciun copil nu a avut de suferit”, a declarat o sursă apropiată anchetei, potrivit Daily Mail.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS