23.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Moțiunea împotriva ministrului Justiției, amânată pentru a treia oară la solicitarea PSD

Moțiunea împotriva ministrului Justiției, amânată pentru a treia oară la solicitarea PSD

-

Moțiunea simplă depusă de PNL și USR împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, a fost amânată, luni, pentru a treia oară. Vicepreședintele Senatului, senatorul PSD Claudiu Manda a solicitat în ședința Biroului Permanent al Senatului amânarea dezbaterii moțiunii simple pe motiv că senatorii PSD nu au decis cum să voteze. Amânarea are loc în contextul în care social democrații sunt nemulțumiți de activitatea ministrului Justiției, iar Liviu Dragnea așteaptă o decizie de la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive, scrie Mediafax.

Dezbaterea moțiunii ar putea avea loc după Paște, pe 6 mai având în vedere că Senatul nu mai are programată nicio ședință de plen până după Paște.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.