20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeorge Simion are votul primarului independent al municipiului Tulcea, Constantin Hogea

George Simion are votul primarului independent al municipiului Tulcea, Constantin Hogea

Candidatul independent la alegerile europarlamentar, George Simion este susținut de primarul independent al Municipiului Tulcea, Constantin Hogea. Astăzi, 9 aprilie, Simion a discutat cu edilul tulcean despre proiectele comune pe care le vor realiza în baza unei viitoare colaborări, dar și cum va ajunge în casele tulcenilor mesajul România MARE în Europa.
,,Mă bucur de încrederea și votul domnului Constantin Hogea, primar independent al municipiului Tulcea. Voi mă votați? Scrieți-mi în mesaj privat numărul de telefon dacă DA și pe câți alți oameni vă mai bazați”, a scris Simion pe pagina de Facebook.
George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS