Acasă Actualitate O româncă a murit în Paris, înainte de a fi cerută în...

O româncă a murit în Paris, înainte de a fi cerută în căsătorie. A căzut în timp ce încerca să facă o poză cu Turnul Eiffel

-

O tânără de 23 de ani din județul Cluj a murit la Paris, zilele trecute, acolo unde se afla în vacanță alături de iubitul ei. Fata a căzut în gol de la peste 10 metri înălțime, în timp ce încerca să își facă o poză cu turnul Eiffel. Apropiații tinerei povestesc că iubitul ei intenționa să o ceară în căsătorie în timpul vacanței romantice din Franța. Tragedia s-a petrecut în timp ce tinerii se aflau în zona Trocadero. Fata s-ar fi urcat pe marginea unei clădiri pentru o fotografie în care să se vadă Turnul Eiffel, dar a căzut în gol într-un moment de neatenție, relatează Știrile ProTV.Trupul ei neînsuflețit a fost repatriat, iar fata a fost înmormântată duminică, în orașul Gilău.

Între timp, autoritățile din Franța au demarat o anchetă pentru a afla dacă a fost vorba despre un incident cauzat de măsuri necorespunzătoare de securitate sau dacă neglijența tinerei a fost de vină pentru tragedie.

ȘTIRI VIDEO GdS