26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Peste 1.500 de grefieri cer condiţii mai bune de muncă

Peste 1.500 de grefieri cer condiţii mai bune de muncă

-

Peste 1.500 de sindicalişti ai grefierilor reuniţi în patru sindicate şi o asociaţie profesională, cărora li s-au alăturat sindicalişti de la Federaţia Publisind şi de la Blocul Naţional Sindical, protestează, vineri, în Piaţa Victoriei, pentru condiţii mai bune de muncă.

„Sperăm ca toţi cei care am venit şi care nu am venit să reuşim să-i facem pe cei competenţi să ne rezolve problemele. În primul rând sunt inegalităţile salariale şi statutul care să ne recunoască profesia, să ne recunoască locul şi rolul nostru în înfăptuirea justiţiei. Ne trebuie un regulament de ordine interioară pentru că s-au schimbat codurile de procedură, s-au atribuit la grefieri atribuţii de la judecători , noi motivăm după modelul judecătorului , trebuie să salarizarea pe măsură, ne trebuie baza tehnică, care lasă de dorit, înregistrările sunt foarte proaste în sală, calculatoarele merg foarte prost, imprimantele merg şi mai prost şi atunci nu putem face lucrul de calitate, o justişie adevărată dacă nu avem lucrurile astea”, a declarat o grefieră.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.