Acasă Actualitate Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte

Foto: mami.ro

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile temperaturile vor scădea brusc, spre valori de 12 grade în data de 20 martie. În intervalul 21 – 23 martie vor mai crește puțin, spre 14 grade, iar ulterior, până la finalul intervalului, vor fi în limitele a 10…12 grade. Mediile minimelor vor fi ridicate în primele două nopți, la valori de 5…6 grade, apoi vor scădea spre valori de 2 grade în data de 22 martie, iar în intervalul 23 – 31 martie se vor situa între 0 și 2 grade. Temporar vor fi precipitații cu o probabilitate mai mare în zilele de 19, 20 și 21 martie, apoi pe arii restrânse în intervalul 24 – 30 martie

La munte, vremea se va răci semnificativ în primele zile de prognoză, respectiv până în data de 20 martie, când se vor atinge valori medii ale temperaturilor maxime de 0 grade, în condițiile în care săptămâna va debuta cu valori de 10 grade. În intervalul 21 – 31 martie valorile maxime vor oscila ușor in arealul -2…2 grade. Minimele vor fi în continuă scădere, bruscă în primele nopți, de la medii de 2 grade, până la -6 grade în data de 21 martie, apoi ușoară, spre valori de -8 grade. Temporar se vor semnala precipitații, cu o probabilitate mai mare în intervalele 18 – 21 martie și 24 – 31 martie.

Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.
Exit mobile version