Acasă Actualitate Accident pe DN 67, în comuna Mihăieşti

Accident pe DN 67, în comuna Mihăieşti

-

Un accident rutier  s-a produs  în această dimineaţă între două autoturisme pe DN67, în comuna Mihăieşti sat Breseşti. Au intervenit o ambulanţă SMURD, una SAJ şi echipajul de pe o autospecială de intervenţie cu modul de descarcerare. Sosite la faţa locului echipajele au găsit cele trei persoane din care două au fost evaluate de către echipajele de prim ajutor. Cele două persoane sunt conştiente şi au fost transportate la spital. Este vorba de doi tineri de 20 şi 21 de ani. Traficul a fost oprit  o perioadă de timp pentru efectuarea măsurătorilor.

Maria CERNĂTESCU
Maria CERNĂTESCU
A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.