Acasă Actualitate Tânăr din Hunedoara, prins la furat în Gorj

Tânăr din Hunedoara, prins la furat în Gorj

-

Un tânăr, de 21 de ani, din Hunedoara, a fost depistat la furat în judeţul Gorj, la Târgu Jiu. În urma unor activităţi informativ-operative efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a stabilit faptul că autorul unui furt de produse cosmetice, comis în noaptea de 05/06 martie a.c., la o societate comercială de pe raza localităţii, este un hunedorean de 21 de ani, din municipiul  Petroșani. Tot în cursul zilei de ieri, poliţişti târgujieni au stabilit ca tânărul ar fi şi autorul unui furt de bunuri, respectiv un cric auto, un reflector cu acumulator, o chingă auto şi o pereche de cabluri de pornire, comis în noaptea de 08/09 februarie a.c., dintr-un autoturism aparţinând unui bărbat de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care era parcat pe raza localităţii. În momentul de faţă, tânărul este arestat preventiv, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere si Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, comisă la data de 7 martie.

 

Eugen Măruţă

 

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.