22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLudovic Orban: Rareș Bogdan, profil de luptător împotriva abuzurilor / Sunt convins că Iohannis privește cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Ludovic Orban: Rareș Bogdan, profil de luptător împotriva abuzurilor / Sunt convins că Iohannis privește cu ochi buni candidatura acestuia la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că are consultări periodice cu președintele Klaus Iohannis și se declară convins că acesta „privește cu ochi buni” candidatura lui Rareș Bogdan din partea liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European, potrivit hotnews.
„Am consultări perioadice cu domnul președinte pe teme care sunt importante, pe teme care afectează viața cetățenilor și de regulă ne coordonăm în pozițiile pe care le exprimăm. Sunt convins că președintele privește cu ochi buni o astfel de candidatură”, a declarat Ludovic Orban, întrebat dacă s-a consultat cu Klaus Iohannis în privința candidaturii lui Rareș Bogdan la alegerile europarlamentare.
Liderul PNL a spus că Rareș Bogdan are profil de luptător împotriva abuzurilor.
„Un partid este într-un proces continuu de atragere de valori din societate, de atragere de lideri care apără aceleași principiii și valori. Rareș Bogdan este un om foarte bine cunoscut, este un profil de luptător împotriva abuzurilor, sistemului de putere construit de majoritatea PSD-ALDE, este un om care își iubește țara și se va bate cu toată forța pentru a promova interesele României în lume”, a declarat liderul PNL.
Biroul Politic Național a validat, joi, lista cu candidații pentru alegerile europarlamentare. PNL a votat pentru 21 de candidați, însă doar 12 sunt eligibili.
Liberalii au ales ca lista să fie deschisă de realizatorul TV Rareș Bogdan, proaspăt reînscris în partid.
Lista cu candidații eligibili, validați în Biroul Politic Național al PNL este următoarea:
1. Rareș Bogdan, jurnalist Realitatea TV
2. Mircea Hava, primar Alba Iulia
3. Siegfried Mureșan, europarlamentar
4. Daniel Buda, europarlamentar
5. Adina Vălean, europarlamentar
6. Vasile Blaga, fost co-președinte PNL, fost președinte PDL
7. Dan Motreanu, fost deputat, fost secretar general PNL
8. Gheorghe Falcă, primar Arad
9. Cristian Bușoi, europarlamentar
10. Marian-Jean Marinescu, europarlamentar
11. Vlad Nistor
12. Mihai Țurcanu, europarlamentar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS