10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie, amendată pentru că a lăsat un cal liber pe străzile din Târgu Jiu

Femeie, amendată pentru că a lăsat un cal liber pe străzile din Târgu Jiu

O femeie, de 43 de ani, din Târgu Jiu, a fost amendată de poliţiştii locali, pentru că şi-a lăsat un cal liber pe străzile din municipiu. Astfel, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice au acționat, în data de 13.03.2019, pentru identificarea și sancționarea proprietarului care a lăsat în libertate ori fără supraveghere o cabalină care prezenta pericol pe străzile din municipiul Târgu Jiu.

În cursul zilei de 05.03.2019, polițiștii locali au sesizat serviciul specializat pentru ridicarea unui animal lăsat fără supraveghere. Proprietara, o femeie în vârstă de 43 de ani din municipiul Târgu Jiu, și-a revendicat calul abia în data de 13.03.2019, moment în care polițiștii locali, au constatat contravenţia şi au aplicat o sancțiune în valoare de 100 lei, conform art. 2, pct. 17 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Câteva ore mai târziu, pe data de 13.03.2019,  aceeași cabalină a fost observată din nou pe străzile orașului de către polițiștii locali, aflați în serviciu de patrulare, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu. Agenții constatatori au sesizat serviciul specializat pentru ridicarea animalului nesupravegheat, au constatat contravenţia şi au aplicat o altă sancţiune contravențională.

Persoana în cauză a fost sancționată conform art. 2, pct. 17 din Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, cu 100 lei.

 

Eugen Măruţă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS