14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDragnea: Miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului / Poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze

Dragnea: Miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului / Poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declatrat, duminică, la Călărași, că reexaminarea legii bugetului de stat pe anul 2019 ar putea fi votată miercuri, urmând a fi retrimisă ”leneșului de la Cotroceni” pentru promulgare, potrivit Hotnews. ”Poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze”, a subliniat Dragnea. Acesta a mai spus că ”n-avem ce să modificăm, pentru că bugetul a fost construit foarte bine și foarte riguros”.
„Teoretic, miercuri ar trebui să avem plen reunit, pentru a-i trimite din nou bugetul leneşului de la Cotroceni, poate găseşte pe cineva să-i ia mâna să semneze”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.
El a spus sâmbătă, la Slobozia, că Parlamentul nu va modifica legea privind bugetul de stat pe anul 2019 și că o va retrimite la promulgare în forma primită pentru reexaminare, deoarece bugetul a fost construit foarte bine și foarte riguros.
”Klaus Iohannis nu e șeful statului. E în mintea lui șeful statului, pentru că el acționează ca șef și el nu are dorințe, el are porunci și este foarte supărat și deranjat când cineva îndrăznește să pună la îndoială poruncile. Nu, n-avem ce să modificăm, pentru că bugetul a fost construit foarte bine și foarte riguros. Este doar dorința lui, intenția lui, voința lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat pentru a face cât mai mult rău României.
El a mai spus că dacă guvernul va adopta ordonanță de urgență pentru aprobarea plafoanelor bugetare, săptămâna viitoare va fi aprobat bugetul, care va fi retrimis pentru promulgare.
”În vom retrimite la Cotroceni acestui domn, dac-l găsim acolo, să-l semneze și să-l promulge, să se publice, pentru ca milioane de copii să beneficieze de alocații, programele de investiții să înceapă să se deruleze în forță, programele pe sănătate, unde s-au alocat sume uriașe, să înceapă să se deruleze, pentru beneficiul românilor. Dacă guvernul nu adoptă ordonanță, atunci o să se întârzie. Dar eu sper ca guvernul să-și dorească să aibă bugetul cât mai repede în vigoare să se implementeze. (…) Dacă este ședință luni, sigur va fi pe înseamnă că ăsta (OUG pe plafoane-n.r.) poate unicu motiv”, a adăugat Dragnea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS