Acasă Actualitate Un selfie îl poate costa viaţa. Copil de 12 ani, electrocutat după...

Un selfie îl poate costa viaţa. Copil de 12 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe vagon de tren

-

Un copil în vârstă de 12 ani, din localitatea constănţană Valu lui Traian, a ajuns, duminică, în stare gravă la spital, cu arsuri pe aproape tot corpul după ce a fost electrocutat când a urcat pe un vagon de tren să îşi faca un selfie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, când băiatul a mers împreună cu patru prieteni în gara din Valu lui Traian să se joace.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că la un moment dat copilul s-a urcat pe un vagon, unde voia să-şi facă un selfie, dar a fost electrocutat în urma unei descărcări de la liniile de înaltă tensiune.

Copilul a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corporală.

Un echipaj SMURD sosit la faţa locului i-a acordat copilului primul ajutor, la intubat, băiatul fiind transportat conştient la spital pentru îngrijiri medicale.

Cazul este acum cercetat de poliţiştii Serviciului Transporturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi nevoie de odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că o consultație medicală...

Bancul zilei

Tu, nevastă, este adevărat că ai avut mai mulţi bărbați înainte să te măriţi cu mine?Măi, omule, aseară ți-a plăcut?Mi-a plăcut!Dar alaltăseară...