Acasă Actualitate Un bărbat a murit intoxicat cu fum în locuinţa care a luat...

Un bărbat a murit intoxicat cu fum în locuinţa care a luat foc. Cauza incendiului ar fi fost coşul de fum necurăţat

Un bărbat de 47 de ani, din Tălmaciu, judeţul Sibiu, a murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, intoxicat cu fum, în locuinţa sa, care a luat foc, informează MEDIAFAX.Imaginea articolului Un bărbat a murit intoxicat cu fum în locuinÅ£a care a luat foc. Cauza incendiului ar fi fost coşul de fum necurăţat

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat că bărbatul locuia singur, iar incendiul a fost observat de vecini.

„A fost afectat dormitorul şi doi metri pătraţi din acoperişul locuinţei. Bărbatul a fost salvat iniţial de către pompieri, dar apoi a fost declarat decedat. Acesta locuia singur în casă. Incendiul a fost anunţat de vecini”, a spus Criveanu.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările după aproximativ o oră.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version