Acasă Actualitate Jumătate de ţară, sub cod galben de vânt puternic/ Copaci şi bucăţi...

Jumătate de ţară, sub cod galben de vânt puternic/ Copaci şi bucăţi de acoperiş au căzut în Braşov

Mai mulţi copaci şi bucăţi de acoperiş au căzut, duminică, în municipiul Braşov şi pe drumurile din judeţ. Nu s-au înregistrat victime, dar pompierii recomandă populaţiei să rămână în spaţii care să le asigure protecţia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că pompierii au intervenit, duminică, pentru a da jos o bucată de tablă care risca să cadă de pe Trezoreria Braşov, pe strada M. Kogălniceanu.

De asemenea, Sfreja a mai spus că au căzut copaci în localităţile Teliu şi Harman, precum şi pe DN 73 A între Predeal şi Râşnov.

Pompierii intervin şi pe strada Prunului, din oraş, pentru a îndepărta elemente de acoperiş desprinse din cauza vântului, de pe bloc.

Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.
Exit mobile version