Acasă Actualitate Incendiu PUTERNIC la un depozit de materiale de construcţii din Bacău. Pompierii...

Incendiu PUTERNIC la un depozit de materiale de construcţii din Bacău. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale

-

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la un depozit de materiale de construcţii din satul Sascut, aflat la limita judeţelor Bacău Vrancea. Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), incendiul a izbucnit la un depozit de materiale de constructie, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, în Sascut, judeţul Bacău.

„Având în vedere ca zona este la limita dintre judeţe, intervin pompieri din Bacău şi Vrancea cu şase autospeciale de stingere. De asemenea, la faţa locului a fost trimis şi un echipaj de prim-ajutor SMURD”, a transmis IGSU.

Intervenţia este una extrem de dificilă, din cauza vântului puternic care întreţine procesul de ardere. Până în prezent nu sunt înregistrate victime.

Monica Stuparu
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.