12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateȘofer fără permis care nu a oprit la semnalul polițiștilor, identificat

Șofer fără permis care nu a oprit la semnalul polițiștilor, identificat

În cursul zilei de sâmbătă, acționând pentru siguranța participanților la traficul rutier polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa cu un autoturism, având numere provizorii de înmatriculare.Conducătorul auto a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea. Acționând cu operativitate și colaborând cu polițiștii prezenți în teren, un alt echipaj al Serviciului Rutier Olt a identificat conducătorul auto într-un local de pe raza comunei Osica.
Totodată, polițiștii au depistat autoturismul parcat în curtea conducătorului auto, in comuna Falcoiu.
Extinzând verificările, a reieșit faptul că bărbatul, de 28 de ani, se deplasa pe raza comunei Falcoiu si nu a oprit la semnalul polițiștilor întrucât nu detine permis de conducere, iar autoturismul avea montate plăcute de înmatriculare false. Bărbatul nu este la prima abatere, fiind cercetat în alte două dosare pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.
Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere conducerea unui vehicul neînmatriculat si conducerea unui vehicul cu numere false de inmatriculare, urmând a fi dispusa soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

In această după amiază, acționând pentru siguranța participanților la traficul rutier polițiștii rutieri au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui conducător auto care se deplasa cu un autoturism, având numere provizorii de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS