Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din funcţia de procuror militar din cadrul Secţiei Parchetelor Militare a PÎCCJ a lui Nicolae Lupulescu, fost candidat la şefia DNA, care se va pensiona.
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, două decrete de eliberare din funcţie, şi anume pentru Carmen Lidia Toroi (a fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti) şi pentru Nicolae Lupulescu (a fost procuror militar la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor Militare). Ambii au fost eliberaţi din funcţie pentru că se vor pensiona.
Nicolae Lupulescu, a fost candidat la şefia DNA. La acel moment, Nicolae Lupulescu a declarat că din punctul lui de vedere sunt multe de schimbat în interiorul Direcţiei, precizând că fosta şefă DNA a lăsat o moştenire „bună”

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.