10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA dus la poliţie un portofel găsit, în care erau 7.500 de lei

A dus la poliţie un portofel găsit, în care erau 7.500 de lei

Un craiovean de 51 de ani a fost felicitat de conducerea IPJ Dolj, după ce a dus la Secţia 3 Poliţie un portofel găsit în parcarea magazinului Lidl din cartierul Valea Roşie.

„La data de 22 februarie, la sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care a adus la cunoştinţă poliţiştilor faptul că, în timp ce se afla în parcarea unui supermarket din localitate a găsit un portofel, în care se aflau acte, carduri bancare, precum şi suma de 7.500 de lei. Poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 47 de ani, din Craiova, care a fost invitat la sediul secţiei pentru a-şi recupera bunurile. Bărbatul respectiv a fost foarte fericit şi totodată plăcut surprins că şi-a recuperat actele şi banii, acesta mulţumindu-i celui care a ales să facă ceea ce trebuie şi a restituit bunurile găsite. Apreciem în mod deosebit comportamentul de înaltă ţinută civică de care a dat dovadă craioveanul, decizia lui de a restitui bunurile găsite fiind un exemplu de omenie şi normalitate pentru mulţi dintre concetăţenii noştri”, au precizat poliţiştii doljeni.

Ultimul caz de acest fel a fost înregistrat de poliţiştii doljeni în decembrie, anul trecut. Ca şi în acest caz, la Secţia 5 Poliţie s-a prezentat un bărbat de 35 ani, din comuna Cruşeţ, care a predat un portofel în care se afla suma de 835 euro, mai multe carduri bancare şi documente personale. Portofelul fusese găsit în parcarea unui magazin, amplasat pe strada Calea Severinului, Craiova. Poliţiştii au identificat proprietarul portofelul, un bărbat, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care s-a prezentat la sediul secţiei, unde i-au fost restituite bunurile în cauză.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS