17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO ) : Avion de mici dimensiuni, prăbușit la Tuzla. Copilotul a murit

(VIDEO ) : Avion de mici dimensiuni, prăbușit la Tuzla. Copilotul a murit

Mai multe autospeciale de ambulanță și SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forțat. Două persoane sunt încarcerate, în stare gravă, potrivit IGSU, transmite Mediafax. UPDATE: Copilotul aeronavei a murit

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, aeronava de mici dimensiuni a aterizat forțat la Tuzla, în jurul orei 16.00.

În aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele rămânând încarcerate în urma aterizării forțate.

Una dintre vicitme este în stop cardio-respirator, spun reprezentanții ISU Constanța, iar o altă victimă a fost scoasă și este cooperantă.

La fața locului intervin o autospecială de stingere, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ și elicopterul SMURD.
UPDATE: Copilotul aeronavei prăbușite la Tuzla a murit în urma accidentului. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, au declarat pentru Mediafax reprezentanții Ambulanței Constanța.

Potrivit reprezentanților Ambulanței Constanța, au fost efectuat protocolul de resuscitare timp de zeci de minute, însă copilotul aeronavei nu a răspuns, fiind declarat decedat.

Cea de-a doua victimă a fost preluată, conștientă, de elicopterul SMURD, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Este vorba despre pilotul avionului, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și multiple fracturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS