Acasă Actualitate Vicepreședintele Comisiei Europene, despre noile modificări aduse legilor justiției: "Why Romanian government...

Vicepreședintele Comisiei Europene, despre noile modificări aduse legilor justiției: „Why Romanian government why?”

-

Vicepreședintele Comisiei Europene Jyrki Katainen comenteză pe Twitter noua Ordonanță de Urgență a Guvernului care modifică din nou legile justiției: „Why Romanian government why?” (De ce, Guvernul României, de ce?), scrie Hotnews.

Vicepreședintele Comisiei Europene a scris joi pe Twitter că ultimele modificări aduse legilor justiției sunt în contradicție cu recomandările din Mecanismul de Cooperare și Verificare.

„Comisia Europeană urmărește cu mare îngrijorare ultimele evoluții privind statul de drept în România. Atât conținutul, cât și procedura prin care au fost făcute aceste modificări păr să fie în contradicție cu recomandările MCV”, este mesajul publicat de Jyrki Katainen pe Twitter.

Mesajul oficialului european se intitulează: „Why Romanian Government why?”.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.