Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a fost huiduit joi, la ieşirea de la Parchetul General, de protestatarul Marian „Ceauşescu”, cel care, alături de alţi oameni, a aruncat cu ketchup pe pereţii ministerului Justiţiei în urmă cu două zile, scrie Mediafax.

„Gândiţi-vă la popor, nu doar la voi, că nu sunteţi stăpâni”

„Comunistule”

„Eşti sluga lui Dragnea”

Sunt câteva dintre lozincile protestatarului Marian „Ceauşescu”.

Marian Ceauşescu a participat, marţi seară, alături de alţi protestatari, la o acţiune de protest în faţa ministerului Justiţiei, acolo unde au aruncat cu ketchup pe pereţii instituţiei.

Tot el este cel care l-a urmărit în trafic pe Eugen Nicolicea, a mers acasă la Florin Iordache şi, împreună cu alţi protestatari #rezist, a lipit afişe pe garajul parlamentarului şi l-a urmărit până în scara blocului pe Valer Dorneanu, preşedinte al Curţii Constituţionale.

Este unul dintre cei mai activi membri ai mişcării #Rezist, fiind prezent la aproape toate mitingurile organizate în Bucureşti împotriva partidului de guvernământ. Acesta susţine că este victimă a Revoluţiei din 1989 şi spune că a fost împuşcat în picior, în timp ce protesta în Piaţa Universităţii din Bucureşti.