Acasă Actualitate Eugen Teodorovici va da explicații, în Parlament, despre Ordonanța lăcomiei

Eugen Teodorovici va da explicații, în Parlament, despre Ordonanța lăcomiei

-

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a fost invitat luni de USR, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Guvernului”, pentru a da explicații despre efectele OUG 114/2018. „USR îi va cere ca Ordonanța aceasta să dispară la fel se repede cum a intrat in vigoare!”, a scris Cristina Prună, deputat USR, pe pagina sa de Facebook. Aceasta spune că va urma o moțiune simplă, potrivit hotnews.

„Orlando Teodorovici s-a transformat în portavocea lui Liviu Dragnea și a lui Darius Vâlcov și i-a amăgit pe români că o vor duce mai bine, că vor avea mai mulți bani în buzunare și când colo, ce să vezi!? Măsurile adoptate prin OUG 114/2018 îi lovesc cel mai tare exact pe cei pe care ei s-au lăudat că vor să îi apere: consumatorii români”, a mai spus Cristina Prună.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.