La data de 19 februarie a.c., între orele 10.30-12.30, polițiștii Compartimentului Proximitate din cadrul Poliției orașului Strehaia au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea absenteismului școlar și menținerea unui climat adecvat de ordine și siguranță public în zonele adiacente unităților de învățământ, de pe raza localității. Activitatea se înscrie în Planul Teritorial Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar precum și Programului de Prevenire a Delincvenței Juvenile și Victimizării Minorilor al I.P.J. Mehedinți.

Cu ocazia acțiunii desfășurate, polițiștii au verificat 8 localuri de alimentație publică și săli de jocuri mecanice, au legitimate 27 de persoane și au identificat 24 de elevi care lipseau nejustificat de la cursuri, iar ca urmare a aspectelor constatate a fost informată conducerea unității de învătământ.

Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.