​Casa fotbalistului echipei FC Barcelona, Kevin-Prince Boateng, a fost spartă de hoţi, sâmbătă seară, în timpul meciului formaţiei catalane cu Real Valladolid, din LaLiga, transmite Hotnews. Potrivit presei spaniole, din locuinţa jucătorului s-au furat bijuterii, ceasuri şi bani. Conform estimărilor, prejudiciul este de aproape 400.000 de euro. Casa jucătorului se află în cartierul Sarria din Barcelona.

Acesta nu este primul caz de spargere a locuinţei unui jucător al FC Barcelona. În noiembrie, anul trecut, acelaşi lucru i s-a întâmplat lui Jordi Alba, în timpul unei deplasări la Milano pentru un meci cu Inter,  din UEFA Champions League.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.