Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Dacia
Femeie lovită pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Dacia

Un tânăr de 20 de ani, din Craiova, care circula cu o căruță pe strada Bariera Vâlcii, a fost rănit în urma unui accident produs în acestă seară, de un șofer de 50 de ani. Potrivit polițiștilor doljeni, bărbatul de 50 de ani, care conducea un autoturism Renault pe strada Bariera Vâlcii, nu a păstrat o distanta corespunzătoare față de căruța care circula în aceeași direcție de mers și a lovit-o din spate. În urma impactului. căruțașul, un tânăr de 20 de ani, a fost rănit ușor și transportat la Spitalul de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, polițiștii de la rutieră au stabilit că atât căruțașul, cât și șoferul, erau băuți. ”În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că atât conducătorul auto, cât și tânărul de 20 de ani, se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto avea o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel din căruță 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a refuzat prelevarea de probe biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.
Polițiștii doljeni au mai explicat că au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și refuzul prelevării de probe biologice.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.