3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucăţi dintr-un zid au căzut pe DN1, în zona staţiunii Buşteni. O maşină a fost avariată

Bucăţi dintr-un zid au căzut pe DN1, în zona staţiunii Buşteni. O maşină a fost avariată

O maşină a fost avariată, duminică, după ce bucăţi dintr-un zid aflat pe marginea DN 1, în zona Buşteni, s-au desprins şi au căzut pe asfalt. Traficul se desfăşoară cu dificultate, poliţiştii recomandând rute alternative, transmite Mediafax. Reprezentanţii Poliţiei Prahova au anunţat că pe DN 1, în Buşteni, se desprind şi cad bucăţi din zidul consolidat. În urma incidentului, a fost avariat şi un autoturism, însă nimeni nu a fost rănit. Potrivit sursei citate, au fost anunţaţi reprezentanţii Serviciului Drumuri Naţionale pentru a remedia problema.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, unde s-au format coloane în mişcare, pe sensul de coborâre spre Ploieşti. Valori în creştere se întâlnesc şi pe raza staţiunii Azuga (pe coborâre) din cauza pietrelor care cad pe carosabil.

Poliţiştii le recomandă şoferilor conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, să nu efectueze depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren pentru dirijare şi să aibă în vedere că pentru evitarea aglomeraţiei pot folosi ruta alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS